Тенти
Покривала за транспортни средства
Сенници
Ветроупорни завеси
Тенти и ветроупорни завеси

Завеси с болтовеМеталните конструкции се използват за поставяне на тенти. Често обаче се налага освен тенти на същата конструкция да се монтират и ветроупорни завеси.

В този случай за закрепване на завесите към металната конструкция се използват болтове с перчати /крилати/ гайки. За целта се пробива металната конструкция през 40 см. В дупките отвътре навън се поставят болтове с диаметър 6мм. и дължина в зависимост от профила на конструкцията, така че болтът да се подава около 10мм

На самите ветроупорни завеси се поставя кръгъл отвор ф9мм. или правоъгълен обков. Болтът минава през обкова и се затяга с крилатата гайка.

Този метод на монтаж е устойчив на климатични условия и в същото време дава възможност за бързо разкопчаване на завесата чрез развиване на гайките. Разкопчаната завеса може да се навие и закрепи в навито състояние.

Ние ще поставим на завесите металния обков и ще Ви изпратим необходимите за монтажа болтове и крилати гайки. Можете да изберете цвят на канта от тук.

Можете да получите оферта за цената на ветроупорна завеса с този монтаж като изберете Калкулатор за цената на ветроупорни завеси и изберете вид обков: монтаж върху метални профили с перчати гайки.

Завеси с болтове

 Калкулирай цена:

Калкулатор за изчисляване цена на ветроупорна завеса

Калкулатор - Обикновенно покривало

Калкулатор - порквирало тип

Калкулатор за изчисляване цена на покривало за зърновози и гондоли

Полезна информация

Цветове на изделиятаКак да определим размераКак да монтирамеПоръчай сега