Покривала за транспортни средства
Тенти
Ветроупорни завеси
Тенти и ветроупорни завеси
Сенници

Монтажът с елипсовиден обков и въртящи копчета е подходящ както за дърво, така и за метал и стени. Върху ветроупорната завеса се поставя метална елипсовидна шайба. Големият и диаметър е 40мм. Върху основата, където поставяте завесата, монтирате пластмасовите въртящи копчета. Те се поставят точно на местата, където при спускане на завесата попадат металните елипси. Всяко пластмасово копче има два отвора в основата за монтаж с видии, нитове или болтове. Горната част на пластмасовата „врътка“ се върти спрямо основата.

При спускане на завесата пластмасовото копче влиза в отвора на елипсата. При завъртане на 90 градуса на копчето, завесата се фиксира. Съответни при ново завъртане на 90 градуса, завесата се откопчава. Завесите могат да се навиват нагоре и да се фиксират в навито състояние, когато не ги използвате.

Можете да изберете цвят на копчетата – бежови или кафяви. Отделно можете да изберете цвят на канта на завесите, който може да бъде различен от цвета на копчетата.

Можете да получите оферта за ветроупорна завеса с елипсовиден обков и въртящи копчета като изберете Калкулатор за цената на ветроупорни завеси и изберете вид на обкова: пластмасови въртящи копчета с елипсовиден обков.

Елипсовиден обков  Въртящи копчета  Въртящо копче - бежово  Въртящо копче - кафяво

 Калкулирай цена:

Калкулатор за изчисляване цена на ветроупорна завеса

Калкулатор - Обикновенно покривало

Калкулатор - порквирало тип

Калкулатор за изчисляване цена на покривало за зърновози и гондоли

Полезна информация

Цветове на изделиятаКак да определим размераКак да монтирамеПоръчай сега