Сенници
Тенти и ветроупорни завеси
Ветроупорни завеси
Покривала за транспортни средства
Тенти

Един от най-добрите начини за закрепване на ветроупорни завеси към всеки вид конструкция (особено метална) е варианта с ципове.

Ветроупорни завеси за беседка с циповеВ този случай завесите, в периферията на завесите (по вертикала в ляво и дясно) има поставени два броя едри (10мм.) ципа с метална двустранна машинка. Циповете започват от най-долната част на завесата и достигат до 10 сантиметровата рамка в горния край. След ципа, в края на завесата има лента брезент, широка 5 см. (или повече по изискване на клиента). Точно тази лента се захваща към конструкцията чрез нитове, самонарезни винтове или видии. Тази лента остава постоянно закрепена. Завесата се отваря чрез разкопчаване на циповете.

Цип за ветроупорна завеса

Този вариант на монтаж е изключително подходящ при метални или леко изкривени конструкции, защото при занитването (завиването) на брезентовия кант има по-голям допуск.

Недостатък на този вариант е че след монтиране, завесите не се свалят. Но могат да се навият и да седят навити по горната греда на конструкцията. За да се фиксират в навито положение, завесите имат монтирани колани с катарами в горната си част.

 Калкулирай цена:

Калкулатор за изчисляване цена на ветроупорна завеса

Калкулатор - Обикновенно покривало

Калкулатор - порквирало тип

Калкулатор за изчисляване цена на покривало за зърновози и гондоли

Полезна информация

Цветове на изделиятаКак да определим размераКак да монтирамеПоръчай сега