ПРИ ОФЕРТА ОНЛАЙН ПОЛУЧАВАТЕ 5% ОТСТЪПКА! Този калкулатор изготвя оферта за покривало за гондола с джоб за тръба и подсилване по всички метални части! Въведете размерите в сантиметри! Моля въведете размерите на завесата в белите полета на долната картинка, определете вид на обкова и натиснете бутона "Изчисли".
 

Информация как работи калкулатора

Този калкулатор се използва за изчисляване стойността на покривало за гондола в случай че гондолата се навива на тръба /манивела/. Тръбата са поставя в джоб в единия край на покривалото и се използва за навиване на брезента. На калкулатора тръбата се визуализира в дясната част на брезента, но цената ще бъде вярна и ако реално тръбата е в ляво /английска гондола/.

Ако покривалото Ви няма тръба, а е просто право платнище с подгъви от всички страни, този калкулатор не е подходящ – ще Ви даде прекалено висока цена. В този случай площта се изчислява просто с умножение на дължина по ширина и остойностяване по 8.00лв./кв.м.

В полетата дължина и ширина на коша, въведете външните размери на гондолата. В полето падане в ляво въведете с колко ще се отпусне брезента в лявата част на гондолата, където се фиксира стационарно с шина или метален обков с пломбажно въже. Размерът на падане зависи от мястото на което е удобно да фиксирате покривалото. Това може да е самият ръб на коша – тогава въвеждате нула.

В полето падане в дясно посочете колко ще пада гондолата от дясно, там където е тръбата. Обикновено това разстояние е по-голямо от лявото за да може да се товари гондолата с връх. В дясно брезента свършва с джоб в който да поставите тръбата за навиване. Въведете ширина на джоба – това не е диаметъра на тръбата, а половината от обиколката й. Увеличетет този размер с 1-2 сантиметра за да влиза по-лесно тръбата.

В полетата Дължина преден/заден капак посочете колко да са високи капачетата на брезента отпред/отзад. На капачетата задължително поставяме подгъв и метален обков Ф20мм. за ластици.

Обикновено гондолите имат метални напречни разпънки на две или три места в коша. Въведете броя на тези разпънки за да бъде двоен брезента в областите на контакт с тях. Ако няма такива разпънки въведете нула.

Гондолата може да има и надлъжна разпънка или джоб за втора тръба. Ако това е така, сложете отметка в квадратчето под надписа „Надлъжна разпънка или джоб“.

Ако покривалото ще се фиксира в ляво не с шина, а с обков, поставете отметка в квадратчето под горния надпис „Обков?“.

Ако желаете покривалото да има обков и в дясно и на капаците /с цел митническа годност/, поставете отметка в квадратчето под долния надпис „Обков?“.

 Калкулирай цена:

Калкулатор за изчисляване цена на ветроупорна завеса

Калкулатор - Обикновенно покривало

Калкулатор - порквирало тип

Калкулатор за изчисляване цена на покривало за зърновози и гондоли

Полезна информация

Цветове на изделиятаКак да определим размераКак да монтирамеПоръчай сега